×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Centru Comercial

Jucarie Playmobil, Gama City Life
Citeste mai mult
343,92 lei 429,90 lei
PRP-20%
INFO PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Anumite produse au afisate atat PRP cat si pretul de vanzare efectiv. In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Cod produs:
PM9078
Marca/Gama:
Produse similare:
Descriere
In centrul comercial se regasesc 3 magazine care pot fi amplasate oriunde fara a fi conectate permanent: un magazin de moda, magazin de animale de companie si magazin de produse sportive. O multime de haine si accesorii stilate si o gama larga de articole sportive excelente, precum si de animale de companie mici si de hrana pentru animale de companie. O rampa pentru carucioare si scaune cu rotile duce la fiecare magazin. Buticul de moda: hainele sunt asezate in doua parti, pe umerase sau sunt purtate de manechin. Fustele pot fi drapate pe masa. Exista o camera de schimbare cu o oglinda in spatele usii balansoare. Exista noua costume Si fuste din doua parti care se pot schimba si pot fi combinate cu diferite genti de mana.
Citeste mai mult
Caracteristici
PM9078
Livrare & Plata
Vezi si...
16 alte produse din aceeasi categorie:
Vizualizate recent

Meniu

Favorite

Autentificati-va sau Creati un cont pentru a gestiona produsele favorite

Autentificare