×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Jeep Wrangler Rubicon Unlimited Cu Bicicleta De Munte Si Ciclist

Vehicul De Jucarie Cu Figurina Si Accesorii, BRUDER
Citeste mai mult
223,92 lei 279,90 lei
-20%
Cod produs:
02543
Marca/Gama:
Descriere

Clismul este foarte popular. Pentru multi oameni, acest sport inseamna relaxare in afara naturii.

Pentru a ajunge la cele mai frumoase trasee de mountain bike, Jeep Wrangler Rubicon Unlimited este un adevarat talent off-road. In plus fata de acoperisul segmentat detasabil in doua parti, capota, usa din spate si toate cele patru usi pot fi de asemenea deschise. Este de la sine inteles ca spatiul este astfel incat patru vehicule BRUDER B-world pot incapea in vehicul.

Ca alternativa la ocuparea completa, bancheta din spate poate fi indepartata, astfel incat accesoriile sa poata fi adaugate in zona de incarcare utilizand conectorul standard BRUDER. Coloana de directie suplimentara este utilizata pentru o directie usoara prin trapa de acoperis si poate fi depozitata in podeaua vehiculului atunci cand nu este utilizata. Osiile au suspensie, asa cum se obisnuieste la un vehicul de teren, iar rotile profilate au jante cromate generand un aspect de SUV atractiv.

Bratul pentru bicicleta este remarcabil si la BRUDER. Figurina nou dezvoltata din seria B-world in echipamentul ultramodern al biciclistilor este sportiva pe noua bicicleta de munte BRUDER.

Bicicleta montana poate fi montata in mod convenabil pe suportul pentru biciclete furnizat, care este atasat la carligul remorcii. Extensia potrivita pentru acest set este ciclistul feminin bworld cu bicicleta de munte (nr. Articol 63111).

  • Detalii si functii realistice.
  • Se preteaza jocurilor atat indoor cat si outdoor.
  • Jucarie fabricata din plastic de calitate ABS, fara suruburi si adezivi. 
 
Scara: 1:16
Varsta recomandata: 4 ani +
Jucarie Fabricata In Germania.

Jucarii Bruder Jucarii Bruder Jucarii Compatibile Bruder Bworld     Jucarii Bruder Profi-Serie Jucarie multifunctionala Bruder   Jucarii Bruder Made UE
Citeste mai mult
Caracteristici
02543

Varsta recomandata
4 ani+
Grupa varsta
4 - 8 ani
Gen
Baieti
Tip Produs
Set
Continut set
Vehicul cu figurina si accesorii
Tip vehicul
Off-road
Marca vehicul
Jeep
Produse relationate
Vizualizate recent