×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Cameleon

Figurina Bullyland, 10.5 cm

Citeste mai mult
22,07 lei
INFO PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Anumite produse au afisate atat PRP cat si pretul de vanzare efectiv. In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Cod produs:
BL4007176684986
Marca/Gama:
Descriere
  • Cameleonul este o soparla exotica care si-a castigat notorietatea datorita capacitatii de a-si schimba culoarea pielii. 
  • Adultul de cameleon prezinta o lungime a corpului de circa 30 cm, iar datorita adaptarii la viata arboricola si la vanatoarea de insecte, corpul sau este puternic comprimat, aplatizat lateral. 
  • Limba are o dimensiune impresionanta, putand ajunge la o lungime de 2 ori mai mare decat cea a corpului, in situatiile in care hrana este situata la distanta. 
  • Miscarile ochilor sunt independente si realizeaza o rotatie de pana la 3600, caracteristici ce ii ofera posibilitatea de a inspecta cu lejeritate mediul de viata.
  • Caracteristica care l-a facut atat de celebru este schimbarea culorii in diferite varietati: maron, verde, albastru, galben, rosu, negru si chiar alb. 
  • Aceasta capacitate reprezinta un sistem de comunicare, exprimand diferite atitudini, precum si dorinta de a se imperechea. 
  • Pielea isi schimba culoarea ca reactie la lumina, temperatura sau in functie de dispozitia animalutului.
Citeste mai mult
Caracteristici
BL4007176684986

Gen
Mixt
Livrare & Plata
Vezi si...
16 alte produse din aceeasi categorie:
Vizualizate recent

Meniu

Favorite

Autentificati-va sau Creati un cont pentru a gestiona produsele favorite

Autentificare