×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Balena ucigasa (orca)

Figurina Bullyland.

Citeste mai mult
26,13 lei
INFO PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Anumite produse au afisate atat PRP cat si pretul de vanzare efectiv. In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Cod produs:
BL4007176674093
Marca/Gama:
Descriere
  • Balena ucigasa sau orca, face parte din familia Delphinidae. Este cel mai mare membru al acestei familii, cu o lungime de circa 10 metri si o greutate de 9 tone. Femelele au o talie ceva mai mica, atingand 7 metri in lungime. Aripa dorsala a acestor mamifere marine este foarte inalta, in medie de 1,8 metri.
  • Denumirea de balena ucigasa se datoreaza falcilor puternice ale acestui animal, si dintilor lungi si ascutiti, de forma conica, 50 la numar. Cand vaneaza ele pot atinge viteze de pana la 60 km/h. Orcile pot fi intalnite in mai toate oceanele lumii, dar prefera apele reci si temperate. Unele populatii migreaza, in timp ce altele raman populatii locale, eventual calatorind pe distante scurte si pe rute predictibile.
  • Perioada de gestatie a acestor mamifere este de 16-17 luni. La nastere, puii cantaresc in medie 180 kg, si sunt alaptati timp de 2 ani. 
Citeste mai mult
Caracteristici
BL4007176674093

Gen
Mixt
Livrare & Plata
Vezi si...
16 alte produse din aceeasi categorie:
Vizualizate recent

Meniu

Favorite

Autentificati-va sau Creati un cont pentru a gestiona produsele favorite

Autentificare