×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Lampa Muzicala Noapte Buna

82,90 lei
Cod produs:
CL17441
Marca/Gama:
Descriere

 O lampa de noapte pentru copii plina de functii, cu efecte de iluminare multicolore, muzica clasica si zgomot alb, care poate fi utilizata suspendata sau pe noptiera. Peste 15 minute de melodii pentru a insoti nou-nascutul in faza pre-somn si proiectii multi-cromatice pentru a crea un mediu relaxat si placut.

Muzica, luminile si volumul pot fi alese separat. - Lampa reproduce melodii dulci (inclusiv Brahms, Beethoven si Mozart) si sunete ale naturii pentru a insoti copilul in faza de pre-somn si a aduce o atmosfera de bunastare. Ritmul si instrumentele utilizate se sincronizeaza cu bataile inimii copilului, promovand relaxarea progresiva.

Muzica, originala si delicata, a fost studiata in colaborare cu muzicieni-terapeuti si reflecta metodologia muzicala aprobata de Ministerul Educatiei.  Luminile de pe aripi si corp confera un efect bland anti-intuneric, astfel incat sa linisteasca copilul in timpul somnului. Farurile multicolore va ajuta copilul sa se relaxeze, creand o atmosfera de calm si bunastare.

  • Varsta recomandata: 0 luni+
Citeste mai mult
Caracteristici
CL17441

Varsta recomandata
0 luni+
Gen
Mixt
Gama Producator
Baby Clementoni (Me&You)
Livrare & Plata
Vezi si...
16 alte produse din aceeasi categorie:
Vizualizate recent

Meniu

Favorite

Autentificati-va sau Creati un cont pentru a gestiona produsele favorite

Autentificare