×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Fermierul Istet

Marca/Gama:
Joc de Potrivire, Chalk and Chuckles
Citeste mai mult
45,00 lei
Cod produs:
CCPPL032
Descriere

Fermierul nostru cel istet nu rateaza nimic atunci cand are ceva de numarat! Fie ca trebuie sa gaseasca 1 bicicleta, cei 7 pepeni din caruta sau cele 10 veverite jucause care se ascund in copac, el nu greseste niciodata!

Cu ajutorul fermierului istet care se plimba cu tractoroul la ferma vei invata sa numeri de la 1 -10. Fermierul are intotdeauna dreptate, asa ca nu uita sa verifici corectitudinea raspunsurilor tale cu ajutorul lui. Daca rotile tractorului se potrivesc exact cu gaurile de pe cardurile de joc, inseamna ca ai identificat perechea de carduri corect. Haide sa trecem la treaba!

  • Acest joc contribuie la recunoasterea cifrelor, la numarare si la identificarea formelor, dar si la dezvoltarea atentei, a puterii de concentrare si a imaginatiei.
  • Setul include: piesa pion cu tractor si fermier, marker special care se curata, rama, 10 puzzle-uri cu model fata-verso.
  • Jocul este pentru 1 sau mai multi jucatori.
  • Regulament
    • Pune cele 20 de carduri de masa. Amesteca-le bine si intinde-le pe masa cu fata in sus. Ca sa iti fie mai usor, poti sa pui cardurile cu imagini, separat in partea stanga, iar pe cele cu numere in partea dreapta. Aseaza rama in fata ta. Ia un card cu imagine si pune-l in interiorul ramei,in partea stanga. Numara obiectele din imagine si cauta cardul cu cifra corespunzatoare. Pune cardul cu numar in interiorul ramei, in partea dreapta. Verifica corectitudinea rezultatului punand tractorul cu rotile in gaurile cardurilor. Daca tractorul nu se potriveste exact in gaurile cardurilor inseamna ca trebuie sa mai cauti. Daca ai identificat corect perechea de carduri, pune-o deoparte.
    • Un singur joc, mai multe variante. Jocul evolueaza de la numaratul simplu la cel mai complex. In plus, copiii pot folosi cardurile cu numere pentru a invata sa reproduca corect cifrele. Ei vor urmari cu degetelele conturul cifrelor, iar apoi cu ajutorul marker-ului inclus in set vor face conturul, urmarind linia punctata.
 
Dimensiuni: 17 x 23 x 3.8 cm
Varsta recomandata: 3 ani +
 

Jocurile Chalk and Chuckles sunt ideale pentru dezvoltarea creativitatii, a increderii in fortele proprii si a responsabilitatii, toate acestea intr-o maniera educativa si distractiva. Ele sunt concepute tinand seama de ultimele cercetari in materie de dezvoltare a copiilor. Pentru a contribui la dezvoltarea functiei cognitive fiecare joc Chalk and Chuckles se poate juca in mai multe variante.

Produsul este lucrat manual. Ambalajul este confectionat din hartie si carton reciclat si este imprimat cu cerneala pe baza de soia.

Citeste mai mult
Caracteristici
CCPPL032
Livrare & Plata
Produse relationate
16 alte produse din aceeasi categorie:
Vizualizate recent

Meniu

Favorite

Autentificati-va sau Creati un cont pentru a gestiona produsele favorite

Autentificare