×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Ce Simte Maimutica?

Marca/Gama:
Joc de Potrivire, Chalk and Chuckles
Citeste mai mult
49,00 lei
Cod produs:
CCPPL001
Descriere

Acest joc adorabil cu maimutica ii va ajuta pe copiii sa identifice si sa isi exprime diferite emotii: fericire, suparare, furie, surprindere si frica. Folositi cardurile cu imagini pentru a-i incuraja pe copiii sa se gandeasca la anumite situatii si la emotiile pe care le-au avut la acel moment. Rugati copiii sa aleaga un anumit chip pentru maimutica si sugerati-le cateva motive pentru care maimutica se poate simiti in acel fel.

  • Jocul contribuie la dezvoltarea abilitatilor motorii fine, a limbajului si a increderii in sine, dar si la identificarea si exprimarea emotiilor si a sentimentelor.
  • Setul include: 1 cutie de lemn, 15 piese magnetice (5 piese cu ochisori, 5 piese cu gura, 5 carduri cu imagini).
  • Regulament
    • Nivelul 1: Reproducerea chipului - Incurajati copiii sa foloseasca piesele magnetice pentru a reproduce si denumi chipurile maimuticii de pe cardurile cu imagini. 
    • Nivelul 2 : Reamintire - Denumiti sentimentul. Spre exemplu: Speriat si cereti copilului sa faca maimutica cu acel chip, fara sa se uite la cardurile cu imagini sau la imaginile din cutie. 
    • Nivelul 3: Asociere - Puneti un card cu imagine (gand) deasupra capului maimuticii. Observati ce se intampla si rugati-l pe copil sa ghiceasca sentimentul, sa il denumeasca si sa faca cu ajutorul pieselor de joc maimutica cu acel chip.
 
Dimensiuni: 30.7 x 23.2 x 4.4 cm
Varsta recomandata: 2 - 5 ani
 

Jocurile Chalk and Chuckles sunt ideale pentru dezvoltarea creativitatii, a increderii in fortele proprii si a responsabilitatii, toate acestea intr-o maniera educativa si distractiva. Ele sunt concepute tinand seama de ultimele cercetari in materie de dezvoltare a copiilor. Pentru a contribui la dezvoltarea functiei cognitive fiecare joc Chalk and Chuckles se poate juca in mai multe variante.

Produsul este lucrat manual, fiind fabricat din lemn si imprimat cu cerneala non-toxica. Ambalajul este confectionat din hartie si carton reciclat si este imprimat cu cerneala pe baza de soia.

Citeste mai mult
Caracteristici
CCPPL001
Livrare & Plata
Produse relationate
16 alte produse din aceeasi categorie:
Vizualizate recent

Meniu

Favorite

Autentificati-va sau Creati un cont pentru a gestiona produsele favorite

Autentificare