Atelier Reparatii Masini cu Spalatorie din Lemn Michelin

133,33 lei 148,14 lei
PRP-10%
Cod produs:
TK3403
Marca/Gama:
Descriere

Atelier de masini de inalta calitate, realizat din lemn; banda din fata garajului poate fi pliata, atasata la semnul Michelin si luata oriunde. Statia se poate combina cu piste obisnuite pentru ca joaca sa devina mai atractiva! Intretinerea masinutelor si sistemul de spalare sunt foarte usor de utilizat folosind butoanele rotative de pe acoperis. Acest lucru nu este doar distractiv pentru micii fani ai masinilor, dar in acelasi timp, antreneaza coordonarea mana-ochi si abilitatile motrice.

Statia service Michelin cu 2 masini este realizata integral din lemn si este echipata cu o platforma de ridicare si spalatorie auto care sunt actionate cu ajutorul unor butoane rotative. Statia include, de asemenea, doua pompe de combustibil, o bariera mobila, doua masini si popularul om Michelin.

  • Garajul mobil poate fi pliat si luat peste tot la joaca, se poate combina cu trasee obisnuite pentru un joc mai complex.
  • Statia de service Michelin este echipata cu pompe de combustibil si poate fi usor operata cu ajutorul unor butoane rotative.
  • Lemnul folosit la fabricarea jucariei provine din surse sustenabile.
  • Alimentarea cu combustibil a autovehiculelor, trecerea lor prin spalatoria auto, conectarea in retea a atelierului cu alte trasee antreneaza creativitatea, abilitatile motorii si gandirea spatiala.

Dimensiuni produs: 36 cm x 21 cm x 20.5 cm
Varsta recomandata: 3 ani+

Citeste mai multShow less
Caracteristici
TK3403
Vezi si
16 alte produse din aceeasi categorie:
Vizualizate recent

Meniu

Favorite

Autentificati-va sau Creati un cont pentru a gestiona produsele favorite

Autentificare