×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Land Rover Defender Station Wagon Cu Padurar Si Caine

Marca/Gama:
Vehicul De Jucarie Cu Figurina Si Accesorii, BRUDER
Citeste mai mult
223,92 lei 279,90 lei
REDUCERE -20%
Cod produs:
02587
Descriere

Padurarul este responsabil de gestionarea padurii. El decide asupra copacilor si animalelor. Managementul durabil in armonie cu aspectele economice, ecologice si sociale este de o mare importanta si necesita o multime de angajament si cunostinte de specialitate din partea padurarului. Munca unui padurar este deosebit de importanta in contextul conservarii naturii si al intretinerii unei paduri sanatoase.

Padurarul BRUDER este echipat cu o pusca, binoclu si cutit de vanatoare. El este intotdeauna insotit in munca sa zilnica de cainele sau loial, ciobanescul german.

Deoarece locul sau de munca se afla adesea intr-un teren impracticabil, padurarul BRUDER depinde de un vehicul de incredere. Land Rover Defender Station Wagon combina calitati off-road fascinante cu un design robust. La fel ca toate vehiculele BRUDER, acest model a fost, de asemenea, modelat pe original in detaliu. Modelul rezultat nu numai ca ii va convinge pe fanii marcii Land Rover cu detalii surprinzatoare, precum tabla texturata ridicata pe capota si numeroasele functii care pot fi redate.

Capota, care permite vizualizarea blocului motor detaliat, usile din spate si laterale care pot fi deschise precum si scaunul banchetei din spate, cuplajul remorcii indepartat permite o joaca extraordinara.

Suspensia ambelor axe inseamna ca fiecare teren poate fi stapanit cu usurinta, chiar si in timpul jocului. In plus, puntea fata poate fi directionata folosind coloana de directie suplimentara cunoscuta de la tractoarele BRUDER (incluse in livrare), permitand astfel un control ludic al vehiculului. Pentru transportul in siguranta al cainelui, cutia de transport adecvata este inclusa in acest set minunat.

  • Detalii si functii realistice.
  • Se preteaza jocurilor atat indoor cat si outdoor.
  • Jucarie fabricata din plastic de calitate ABS, fara suruburi si adezivi. 
 
Scara: 1:16
Varsta recomandata: 4 ani +
Jucarie Fabricata In Germania.

Jucarii Bruder Profi-Serie Jucarie multifunctionala Bruder   Jucarii Bruder Made UE
Citeste mai mult
Caracteristici
02587

Grupa varsta
4 - 8 ani
Personaj/Tema
Padurar
Gen
Baieti
Tip Produs
Set
Continut set
Vehicul cu figurina si accesorii
Tip vehicul
Off-road utilitar
Marca vehicul
Land Rover
Varsta recomandata
4 ani+
Livrare & Plata