×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Manusi universale pentru carucior saniuta Womar, Maro

Marca/Gama:
Manusi universale pentru carucior/saniuta care va vor proteja de frig.
Citeste mai mult
89,00 lei
Cod produs:
AN-RM-02_Maro
Descriere

Manusi universale pentru carucior/saniuta care va vor proteja de frig.

Manusile pot fi folosite atat separat, cat si imperuna, datorita fermoarului de pe mijloc.

Exteriorul este fabricat din material imperimabil, iar in interior are lana de oaie.

Lana de oaie este un produs natural si ecologic. Deoarece are foarte multe proprietati, lana este folosita in productia de haine si lenjerii de pat. Lana de oaie folosita la aceste manusi este certificata WOOLMARK EXCELLENCE IN WOOL, certificat eliberat de compania Woolmark, si respecta toate standardele de calitate pentru acest produs.

Avantajele produselor din lana de oaie:

Temperatura constanta - Unul dintre cele mai importante avantaje ale lanii de oaie este faptul ca, in contact cu corpul uman, aceasta se incalzeste pana la 36.6 grade, si pastreaza aceasta temperatura, indiferent de conditiile de mediu, chiar si intr-o temperatura foarte scazuta.

Izolator termic - Produsele de lana protejeaza de frigul din timpul iernii si de supraincalzirea organismului in zilele calde.

Higroscopic - Lana absoarbe o cantitate mare de transpiratie, si nu o elimina in contact cu corpul uman. Umiditatea este eliminata doar atunci cand lana este aerisita.

Impermeabil - Prin lana, apa nu poate sa treaca.

Produs antialergic - Lana de oaie este foarte recomandata persoanelor care sufera de alergii. Lana nu absoarbe praful si umezeala, astfel creeaza un mediu neprielnic pentru acarieni.

Proprietati benefice sanatatii - Solutie ideala pentru reumatism,calmeaza nevralgii si dureri articulare si ale membrelor.

Citeste mai mult
Caracteristici
AN-RM-02_Maro
Livrare & Plata